Sorrendiség

 

FONTOS! A jegy hátoldalán szereplő ÁSZF alapján a jegy árának visszakövetelése iránti igényt a rendezvény elmaradását követő 30 napon belül kell jelezni a jegyértékesítő felé. Ebből kifolyólag megkérünk minden károsultat, hogy amennyiben a jegy árára igényt tart, időben regisztráljon annak érdekében, hogy képviseletében eljárva határidőben tudjuk jelezni szándékát a jegyértékesítő felé.


Az adatokat beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Annyi emberrel vesszük fel a kapcsolatot, amennyivel csak tudjuk, viszont a kapacitásunk véges.

A kapcsolatfelvétel után van még néhány adminisztratív teendő. amit el kell intézni, ezért ha erre nem hagysz időt, nem tudjuk garantálni, hogy a Te jelentkezésed is belefér a határidőkbe.

Minél előbb jelentkezel, annál nagyobb a valószínűsége a sikeres csatlakozásnak.
 

ITT TUDSZ JELENTKEZNI: http://www.pertarsasag.com

A bejegyzés trackback címe:

https://alteregofesztivalkarosultak.blog.hu/api/trackback/id/tr792204907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása